Archiv článků

06.05.2013 04:31
13. 5. - 16. 5. Květen_2013.pdf (437,2 kB)
06.05.2013 04:27
Můj Burger 2013 Sýrová sezóna Bageta s vajíčkem a slaninou Vepřová bageta de Luxe Bageta se šunkou a sýrem
06.05.2013 04:25
Čeklist Crew Trener Čeklist Servis Čeklist Péče o zákazníka Čeklist Snídaně Čeklist Saláty Čeklist Grilové produkty Čeklist Produkční kontrola v systému BOP Čeklist Výrobní úsek – BOP  
06.05.2013 04:10
Výrobní způsoby Složení sendvičů BOP a garnýr Barevné značení hader COD manuál
06.05.2013 03:59
Můj Burger od McDonald's umožní soutěžícím sestavit si burger podle jejich chutí. Pokud získá dostatek hlasů, objeví se v nabídce McDonald's.
06.05.2013 02:33
Temperace malých tortill na steameru - z důvodu kvality a odpadu toto nebude probíhat, všechny wrapy se připravují pouze na papíře nebo obalu (bez tácu). Obkládací stůl i UHC musí být zapnuté k nahřívání.  Plastové tácy na BOP - položeny na horkém garnýru → ohýbají se, budeme skladovat pod...
06.05.2013 02:32
Včasným příchodem na směnu rozumíme příchod s minimálně 5 minutovým předstihem před samotným začátkem směny. Jedná se o časovou rezervu, během které se máte připravit k práci na daném stanovišti (umytí rukou, přepočítání depozitu, přebrání stanoviště). Při pozdějším příchodu (směna od 16, příchod...
06.05.2013 02:31
Zaměstnaci chodí kouřit pouze o půlhodinové přestávce v nefiremním oblečení a to do prostor za silnici k lavičkám. Kouření za trafikou, ve výklenku McCafé či v pracovním oblečení je zakázáno. V případě porušování tohoto pravidla dojde k úplnému zákazu kouření během směn.
06.05.2013 02:24
Od dnešního dne tímto zakazuji průchod přes kuchyň (kolem BOP k píchačkám) zaměstnancům v civilním oblečení, bez výjimek. Pro přístup do restaurace a odchod z ní je určen personální vchod.
06.05.2013 02:05
6. 5. - 12. 5. Květen_2013.pdf (489,3 kB)
Záznamy: 1 - 10 ze 15
1 | 2 >>